Kieboom Tuinen

Uw hovenier voor een complete tuin. Vanaf het tuinontwerp tot aan het tuinonderhoud staan wij u met onze professionele blik bij. Voor tuinaanleg, van sierbestrating tot gras, geheel naar uw wensen!

Voor uw complete tuinontwerp

Uw tuin speciaal voor u op maat gemaakt? Kieboom Tuinen realiseert met genoegen uw tuinontwerp in Oosterhout en omstreken. Hierbij luisteren wij aandachtig naar uw wensen om deze vervolgens waar te maken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en bovendien adviseren wij u graag over wat voor u de beste keuze is.

Tuindesign van een expert

Net zoals uw interieur is uw tuin een bijzonder persoonlijk element van uw woning. Deze buitenplaats vormt een unieke toevoeging aan de omgeving en zorgt voor veel woonplezier. Daarom is het belangrijk dat alles vanaf de tuin ontwerpen al goed verloopt. Uiteraard kunt u op vele plaatsen tuininspiratie opdoen, maar voor het beste resultaat rekent u voor het ontwerp van uw tuin op een expert. Kieboom Tuinen beschikt over meer dan 25 jaar ervaring als tuinontwerper en weet daarom precies wat wel en niet werkt op het gebied van tuininrichting. Het is belangrijk met allerlei factoren rekening te houden, bijvoorbeeld de bloeitijd van diverse bloemen en planten. Wij hebben alle nodige expertise in huis om u te verzekeren van een tuinontwerp naar uw wensen.

Alles naar uw wensen

Voor ons is de wens van de klant het allerbelangrijkste. Daarom denken wij te allen tijde met u mee en luisteren we aandachtig naar uw eisen en verlangens. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden en kunnen u met deskundig tuinadvies bijstaan in het maken van keuzes. Zo zorgen wij samen met u voor een tuinontwerp op maat en verzekeren we u van een gaarde die het hele jaar door een streling voor het oog is! Na het tuinontwerp maken hoeft u bovendien niet op zoek naar een andere specialist: wij verzorgen tevens de aanleg van uw tuin. Op die manier laten uw tuin van begin tot eind stralen!

Zelf uw tuin ontwerpen

Het is nu ook mogelijk om online uw eigen tuin te ontwerpen! Ontdek of uw ideeën passend zijn voor uw tuin. Daarnaast is het ook mogelijk om een kijkje te nemen bij een van de vele inspiratietuinen. 

Uw tuin laten ontwerpen door een ervaren en betrokken tuinarchitect in regio Oosterhout? Voor vragen, een afspraak of een offerte neemt u contact met Kieboom Tuinen op via het telefoonnummer 085-8886048 of via het bovenstaande contactformulier. Leg uw tuinideeën aan ons voor en wij gaan graag aan de slag met uw tuinontwerp.

Kieboom Tuinen

Voor uw complete tuin!