Kieboom Tuinen

Uw hovenier voor een complete tuin. Vanaf het tuinontwerp tot aan het tuinonderhoud staan wij u met onze professionele blik bij. Voor tuinaanleg, van sierbestrating tot gras, geheel naar uw wensen!

Tuinonderhoud: uw tuin weer als nieuw

Voor professioneel tuinonderhoud in Oosterhout en omstreken bent u aan het goede adres bij Kieboom Tuinen. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf dat ervoor zorgt dat u continu van uw mooie tuin kunt genieten. Uw wensen staan voor ons te allen tijde centraal, en dat ziet u dan ook terug in de resultaten die wij leveren.

Tuinwerkzaamheden van A tot Z

Onder de noemer tuinonderhoud vallen diverse werkzaamheden. Denk onder andere aan bomen snoeien, struiken snoeien, gras maaien, onkruid verwijderen en bloemen en planten onderhouden. Wat er bij uw tuinonderhoudsbeurt aan bod komt, is maar net afhankelijk van uw behoeften, de indeling van stijl van de tuin en het seizoen. Heeft u bijvoorbeeld enkel bestrating liggen? Dan is groenonderhoud zoals planten snoeien en onkruid bestrijden overbodig. Beschikt u juist over veel groen in de tuin? Dan is de tuin snoeien met regelmaat nodig. Daarnaast komen er in de herfst andere klussen bij een onderhoudsbeurt in de tuin kijken dan in de lente. Maar wat voor tuinonderhoud het ook betreft: Kieboom Tuinen staat al voor u klaar om het snel en vakkundig voor u te regelen. Wij hebben alle nodige kennis en ervaring – zeker op het gebied van planten en bloemen – in huis om tot een topresultaat te komen.

Periodiek uw tuin onderhouden

Wat belangrijk is om te onthouden bij een tuin laten onderhouden is dat dit een terugkerende bezigheid is. Planten blijven groeien, bladeren vallen elk jaar weer van de boom en onkruid en groene aanslag steken helaas steeds de kop op. Om u voortdurend van een stralende tuin te verzekeren, kunnen wij samen met u een onderhoudscontract overeenkomen. Al naar gelang wat u wilt en wat uw tuin nodig heeft komen wij op afgesproken tijden langs om uw tuin te onderhouden. Zo kunt u het hele jaar door maximaal van uw tuin genieten!

Vraag gerust naar een gratis, vrijblijvende offerte door contact op te nemen met Kieboom Tuinen uit Oosterhout. U bereikt ons door te bellen naar 085-8886048 of door het formulier bovenaan de pagina in te vullen. Uw hovenier helpt u graag!

Kieboom Tuinen

Voor uw complete tuin!