Kieboom Tuinen

Uw hovenier voor een complete tuin. Vanaf het tuinontwerp tot aan het tuinonderhoud staan wij u met onze professionele blik bij. Voor tuinaanleg, van sierbestrating tot gras, geheel naar uw wensen!

Tuinaanleg geheel naar uw wensen

Voor tuinaanleg in Oosterhout en omgeving is Kieboom Tuinen uw aangewezen hovenier. Of het nu om een tuin beplanten, terrasaanleg of bijzondere tuin maken gaat: wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Uiteraard ontvangt u de beste service en een hoogwaardig eindresultaat. Wij hebben aanleg voor tuinen!

Van groen tot bestrating

Tuinaanleg vormt de uitvoerende fase van het ontwerp. Juist om die reden is het zo belangrijk hier nog beter op details te letten en rekening te houden met alle praktische factoren. Daarom doet u er goed aan een expert in te schakelen – een tuin aanleggen is namelijk niet iets wat u zomaar even doet. Kieboom Tuinen is gespecialiseerd in het gebruik van bloemen in combinatie met groene accenten. Hierdoor zorgen wij te allen tijde voor een prachtige plantentuin of bloementuin. Een groene tuin van ons hoveniersbedrijf is nooit kaal en door alle seizoenen heen een genot om naar te kijken! Maar natuurlijk is het evengoed mogelijk een beroep op ons te doen voor bestrating, bijvoorbeeld bij een terras aanleggen. Dankzij onze ervaring en ons inzicht weten wij goed in te schatten hoe uw tuin er gedurende het jaar uit zal zien en kunnen we goed inspelen op uw wensen.

Voordelig maatwerk

Kieboom Tuinen is dé specialist in tuininrichting in Oosterhout en omgeving. Een tuin aanleggen is voor ons bovendien maatwerk. Wij stemmen ons werk perfect af op uw wensen en doen er alles aan om samen met u naar het best mogelijke resultaat toe te werken. Zo geven wij u waar en wanneer nodig deskundig advies en zorgen we altijd voor een tuin op maat. En omdat wij een kleinschalige onderneming zijn, kunnen wij onze prijzen laag houden. Op die manier bent u bij ons niet alleen aan het beste, maar ook nog eens aan het meest voordelige adres!

Uw tuin laten aanleggen? Schakel Kieboom Tuinen in voor een vakkundige tuinaanleg door te bellen naar 085-8886048 of door gebruik te maken van het bovenstaande contactformulier. Vanzelfsprekend kunt u langs deze wegen eveneens meer informatie opvragen. Wij staan u met alle plezier te woord.

Kieboom Tuinen

Voor uw complete tuin!