Kieboom Tuinen

Uw hovenier voor een complete tuin. Vanaf het tuinontwerp tot aan het tuinonderhoud staan wij u met onze professionele blik bij. Voor tuinaanleg, van sierbestrating tot gras, geheel naar uw wensen!

Sierbestrating voor elke buitenruimte

Met bestrating zorgt u voor een strakke uitstraling van uw buitenruimte. Kieboom Tuinen is dé specialist als het gaat om sierbestrating in Oosterhout en omstreken. Dankzij onze expertise zorgen we voor een resultaat dat naadloos op uw wensen aansluit. Te allen tijde denken we met u mee en realiseren we uw tuinbestrating op maat.

Diverse mogelijkheden

Wat betreft bestrating bestaan er eindeloos veel mogelijkheden. Tuintegels bestaan per slot van rekening in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan grote betonnen of natuursteen tegels, kleinere gebakken terrastegels of bewerkte betegeling. Zo is er voor elke buitenruimte wel een geschikte tegelsoort. Of het nu om een tuin bestraten, terras bestraten of oprit bestraten gaat: Kieboom Tuinen heeft overal de perfecte oplossing voor. Dankzij onze nauwe samenwerking met de groothandel, zorgen wij dat u precies die sierbestrating krijgt die u voor ogen heeft. Kies uw gewenste ontwerp en wij gaan aan de slag om dit voor u te realiseren. Vervolgens regelen wij eveneens de aanleg op de aangewezen plek.

Tegels laten leggen

Natuurlijk kunt u een tuin aanleggen, oprit aanleggen of terras aanleggen zelf ondernemen. Wilt u echter dat dit snel en vakkundig gebeurt, een naadloos resultaat oplevert én nog jarenlang in perfecte staat blijft? Dan is het een verstandige keuze om een professional in te schakelen om uw tuin te laten bestraten. Kieboom Tuinen is al jaren bekend met de aanleg van sierbestrating. Een tuin betegelen is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wij komen graag bij u langs om de klus vlekkeloos te laten verlopen. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar deze fysiek zware klus en geniet u toch van het prachtige eindresultaat.

Kortom: een tuin, oprit of terras laten aanleggen laat u over aan Kieboom Tuinen uit Oosterhout. Neem voor vragen of een afspraak contact met ons op via het telefoonnummer 085-8886048 of via het contactformulier dat u bovenaan de pagina ziet staan. We helpen u spoedig verder.

Kieboom Tuinen

Voor uw complete tuin!