Tel.: 085-8886048
Schuttingen oosterhout

Elke schutting goed geplaatst

Schuttingen in Oosterhout, Kieboom Tuinen plaatst het voor u.

Kieboom Tuinen heeft veel ervaring met het plaatsen van schuttingen en is daarmee dan ook de nummer één in schuttingen in Oosterhout en omgeving. Wij zijn ook zeer professioneel in het plaatsen van andere houten constructies in uw tuin, zoals tuinhuisjes. Laat de installatie van houten constructies dus aan Kieboom Tuinen over, dan weet u zeker dat u het beste resultaat geleverd krijgt.

Wij denken graag met u mee bij het inrichten van uw tuin en kunnen u ook helpen met het perfect plaatsen van uw schutting. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de juiste keuze voor u. Wij kunnen een goede inschatting maken van wat er goed werkt in uw tuin, maar de uiteindelijke beslissing is natuurlijk helemaal aan u.

Ook voor tuinhuisjes en andere houten constructies, zoals plantenbakken, kunnen wij u van advies voorzien. In de tuin is het belangrijk om rekening te houden met de juiste hout- en kleurkeuze. Hout wordt in de tuin blootgesteld aan de elementen en daarom is het noodzakelijk om de duurzaamheid van hout in acht te nemen bij het uitkiezen van uw schuttingen in Oosterhout of andere houtconstructies Wij kunnen u daar als geen ander bij helpen.

Neem daarom voor een afspraak of voor vragen contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Bel nu!085-8886048