Kieboom Tuinen

Uw hovenier voor een complete tuin. Vanaf het tuinontwerp tot aan het tuinonderhoud staan wij u met onze professionele blik bij. Voor tuinaanleg, van sierbestrating tot gras, geheel naar uw wensen!

Graszoden vakkundig laten leggen

Het gras is niet altijd groener bij de buren! Wanneer u het gras laten leggen uit handen geeft aan Kieboom Tuinen, bent u verzekerd van een prachtige gaarde waar u nog jaren plezier van heeft. Wij zijn daarmee hét adres voor graszoden in Oosterhout en omgeving. Van de graszoden kopen tot aan het gazononderhoud staan wij voor u klaar.

Aanleg door uw hovenier

Graszoden leggen is iets wat veel mensen tegenwoordig zelf proberen. Maar door gebrekkig expertise heeft dit vaak resultaten die niet aan de verwachtingen voldoen of een slordige, slecht onderhouden tuin tot gevolg. En dat is zonde, want een grasmat is juist zo’n prachtige toevoeging. Bespaar uzelf moeite en ergernissen door meteen een specialist in te schakelen voor uw grastuin of gazon. Bij Kieboom Tuinen is uw grasmat gegarandeerd in goede handen. Wij beschikken namelijk over veel ervaring met een grasveld of gazon aanleggen. Gras leggen is voor ons dan ook een klus die we snel en vakkundig voor u kunnen klaren. Ons personeel beschikt over veel affiniteit met het hoveniersbestaan en gaat zeer efficiënt te werk. Zo hebben we relatief weinig tijd nodig en hoeven we weinig kosten in rekening te brengen!

Persoonlijke adviezen

Omdat een gazon leggen echt op de goede manier dient te gebeuren, is het eveneens belangrijk dat u de juiste graszoden in huis haalt. Om er zeker van te zijn dat u met een resultaat naar wens eindigt, zullen wij u uitstekend adviseren over de beste keuze van gras in uw tuin. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van het gebruik (voor intensief gebruik raden wij een sterkere grassoort aan) en simpelweg met uw persoonlijke smaak. Voor elke keuze die u maakt geldt uiteraard dat wij het perfect voor u aanleggen. We kunnen tevens kunstgras leggen voor een kunstgrastuin die haast niet is te onderscheiden van echt gras. Overigens zijn wij daarna zelfs in te schakelen voor grasonderhoud.

Gebruik maken van onze expertise of meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier dat u bovenaan de pagina ziet staan in of bel naar 085-8886048 en wij voorzien u spoedig van meer informatie. Kieboom Tuinen is uw expert voor graszoden in regio Oosterhout.

Kieboom Tuinen

Voor uw complete tuin!